0517 20 10 23

Privacyverklaring

Zeilendeschepen.nl er en hjemmeside af Slaapschepen BV. Slaapschepen BV er ansvarlig for behandlingen af ​​personoplysninger som vist i denne fortrolighedserklæring.

Personlige data, som vi behandler

Slaapschepen BV Behandle dine personlige oplysninger ved hjælp af vores tjenester og / eller ved at give disse oplysninger til os. Nedenfor er et overblik over de personoplysninger, vi behandler:

Særlige og / eller følsomme personoplysninger, som vi behandler

Vores hjemmeside og / eller service har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende på hjemmesiden, der er yngre end 16 år. Medmindre de har tilladelse fra forældre eller værger. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er ældre end 16. Vi opfordrer forældre til at være involveret i deres børns onlineaktiviteter for at forhindre, at data om børn indsamles uden forældres samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi har indsamlet personlige oplysninger om en mindreårig uden denne tilladelse, bedes du kontakte os via info@slaapschepen.nl, så sletter vi disse oplysninger.

Til hvilket formål og på hvilket grundlag behandler vi personoplysninger

Slaapschepen BV Behandle dine personlige data til følgende formål:

Hvor længe lagrer vi personoplysninger

Slaapschepen BV Gemmer ikke dine personlige data længere end det, der er strengt nødvendigt for at indse de formål, som dine data indsamles.

Deling af personlige data med tredjepart

Slaapschepen BV sælger ikke dine oplysninger til tredjeparter og vil kun give dem, hvis dette er nødvendigt for at gennemføre vores aftale med dig eller at overholde en juridisk forpligtelse. Med virksomheder, der behandler dine data i vores opgave, slutter vi en processoraftale for at sikre det samme niveau af sikkerhed og fortrolighed i dine data. Slaapschepen BV er fortsat ansvarlig for disse behandlinger.

Cookies eller lignende teknikker, som vi bruger

Slaapschepen BV bruger funktionelle, analytiske og sporingsk cookies. En cookie er en lille tekstfil, der er gemt i browseren på din computer, tablet eller smartphone, når du først besøger denne hjemmeside. Slaapschepen BV bruger cookies med en rent teknisk funktionalitet. Disse sikrer, at hjemmesiden fungerer korrekt, og at f.eks. Dine foretrukne indstillinger bliver husket. Disse cookies bruges også til at få hjemmesiden til at fungere godt og optimere det. Derudover placerer vi cookies, der holder styr på dine browsingvaner, så vi kan tilbyde tilpasset indhold og annoncer. På dit første besøg på vores hjemmeside har vi allerede informeret dig om disse cookies, og vi har bedt dig om tilladelse til at placere dem. Du kan fravælge cookies ved at indstille din internetbrowser, så den ikke gemmer cookies længere. Derudover kan du også slette al information, der tidligere er gemt via indstillingerne for din browser. For en forklaring se: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

På vores cookie erklæring Du kan finde en liste over cookies, vi bruger.

Se, ændre eller slet data

Du har ret til at se, rette eller slette dine personlige data. Du har også ret til at inddrage dit samtykke til databehandlingen eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data Slaapschepen BV og du har ret til dataportabilitet. Det betyder, at du kan sende en anmodning til os om at sende de personlige oplysninger, vi holder til dig eller en anden organisation, som du nævnte i en computerfil. Du kan sende en anmodning om inspektion, rettelse, sletning, datatransmission fra din personlige eller anmodning om at trække dit samtykke eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data til info@slaapschepen.nl. For at sikre, at anmodningen om adgang er foretaget af dig, beder vi dig sende en kopi af dit ID med anmodningen. Lav dit pasfoto, MRZ (maskinlæsbar zone, strimlen med tal nederst på passet), pasnummer og Citizen Service Number (BSN) sort i denne kopi. Dette er for at beskytte dit privatliv. Vi reagerer så hurtigt som muligt, men inden for fire uger, på din anmodning. Slaapschepen BV Du vil også gerne påpege, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, den hollandske databeskyttelsesmyndighed. Dette kan ske via følgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hvordan vi beskytter personlige data

Slaapschepen BV tager beskyttelsen af ​​dine data alvorligt og træffe passende foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang, videregivelse uønsket og uautoriseret ændring. Hvis du mener, at dine data ikke er ordentligt sikret eller der er tegn på misbrug, bedes du kontakte vores kundeservice eller via info@slaapschepen.nl.

Kontakt

Slaapschepen BV
Tsjaerderdyk 36,
9088 CC Wirdum
Telefon: + 31 (0) 517 234 234
E-mail: info@slaapschepen.nl
Internet side: https://slaapschepen.nl

Sidst opdateret på 23 i maj 2018