0031 (0) 517 20 10 23

Corona-informatie groepsboekingen

Informatie voor groepen die een eigen zeilschip willen huren:
Het merendeel van de groepsboekingen valt in 2021 onder een zogenaamde Corona-garantie. Wanneer je een zeilschip boekt en het is ten tijde van de vertrekdatum niet mogelijk om uit te varen wegens corona-beperkende maatregelen, dan kan je aanspraak maken op onze ‘corona-garantie’. Wij verschuiven dan in overleg de zeiltocht naar een later tijdstip of betalen je de reeds betaalde huurgelden terug.
Op dit moment zijn we aan het inventariseren welke schepen en reizen hieronder vallen. Zodra dit bekend is, zal het bij de boeking vermeld worden. Tot die tijd kunnen wij je hierover informeren via de chat, mail of telefoon.

Corona-informatie individuele zeilreizen

ZeilendeSchepen gaat er vanuit dat iedereen in deze tijd bij het bevestigen van een boekingsaanvraag op de hoogte is van de op dat moment geldende corona-maatregelen. Er wordt een beroep gedaan op ieders eigen verantwoordelijkheid. Zowel voor de aanbieder (ZeilendeSchepen) als voor de afnemer (klant).
De meeste zeilreizen hebben Corona-garantie: Mocht de zeilreis vanwege Corona-overheidsmaatregelen niet door kunnen gaan, dan wordt de boeking kosteloos geannuleerd en krijg je de reissom terug.

Indien je zelf wilt annuleren, maar mag de boeking volgens de geldende overheidsmaatregelen wel doorgaan, dan gelden de gebruikelijke annuleringskosten. Se vilkår og betingelser.

Met 2 of meer personen in een hut overnachten is alleen toegestaan mits er sprake is van bewoners met hetzelfde huisadres. Als je vooraf een hut boekt met meerdere personen die niet op hetzelfde huisadres wonen, is het op eigen risico, mocht deze maatregel ten tijde van afvaart nog van kracht zijn. De extra kosten voor een eventuele omboeking zijn voor de klant (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Book en ny sejletur

Da Corona måler, sejles der med et begrænset antal gæster, forudsat at en afstand på XNUMX meter kan opretholdes. Hytterne deles heller ikke med forskellige husstande. Som et resultat er skibene begrænset i antallet af gæster, især til individuelle rejser. Så du har masser af plads på dæk og under dæk. Hvert skib har en protokol med hensyn til gåvejledning, rengøring og kabineindretning.

Kabineindretningen er ret præcis, og det er derfor ikke altid klart på forhånd, om der er tilstrækkelig tilgængelighed til en rejse. For at give et eksempel: en familie på fire kan bo i en hytte, fire venner kan bo i fire separate hytter. I øjeblikket er det lidt mere passende og måling, men mange pakker er allerede blevet samlet til næste år. Indtil nu er vi nødt til at behage alle med en smuk sejladsferie.